lördag 6 oktober 2007

Lunchtolvan

Lunchtolvan är en samling charmigt enögda fotbollsentusiaster med ÖSK-anknytning som varje onsdag äter lunch tillsamman och då gnyr över lagets erbarmligt dåliga spel eller höjer detsamma till skyarna efter en turbetonad seger hemma på Behrn Arena För det är där, på Behrn Arena, som de fåtaliga vinsterna har kommit. Alltid höjer man dock maten på Öhmans Kök på öster i Örebro till skyarna.

I samlingen finns optimister och pessimister, där finns aktningsvärd allsvensk erfarenhet, pensionärer och fortfarande aktivt näringslivsfolk. Samtliga har någon gång varit i ÖSK-tjänst antingen som aktiva, tjänstemän eller förtroendevalda under ÖSK-paraplyet. Det är egentligen bara i ett enda avseende som alla alltid är ense; alltid har tränaren tagit ut fel lag.

Allt som hänt och sagts under den vanligtvis två timmar långa lunchen präntas ner i ett protokoll som mailas till medlemmarna några timmar efter mötets slut. Sanningshalten i protokollsanteckningarna behöver inte, och är inte, särskilt hög. Jag är självvald ordförande i Lunchtolvan, som symptomatiskt består av 13 personer. Ingen konsekvens där heller. Den självvalde ordföranden ansvarar för protokollet och ställs ideligen till svars för de felaktigheter som understundom förkommer.

På onsdag, den 10 oktober, ska vi dryfta hur i h-vete högavlönade fotbollsspelare kan prestera så lite som man gjorde mot Kalmar, alternativt " Vilket härligt lag vi har, nu har det lossnat"

Bengt

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida