tisdag 13 mars 2012

Ger Grahn ÖSK tågan tillbaka?

Rapporterna från ÖSKs match i danska Randers lär inte generera någon rusning efter säsongsabonnemang inför den allsvenska premiären. Sjukdom i truppen anges som en orsak till debaclet mot det föga meriterade danska andradivisionslaget, men kom ihåg att åtminstone sex av spelarna i fiaskomatchen kommer att finnas i det ÖSK-lag som ska ta sig an Åtvidaberg i premiären.

Förutom minut-för-minut-rapporten presenterar Nerikes Allehanda bildbevis över klantigheterna vid de fyra baklängesmålen. Bildbevis som kräver komplettering för att vi rätt ska förstå vad som hände.

1. Varför fanns bara en mittback på plats vid de två första baklängesmålen?
2. Inte vid något av de fyra baklängesmålen fanns ytterbackarna tillhands för att täcka upp bakom det osäkra mittlåset. Varför?

Som vanligt, det vill säga som under hela förra säsongen, lyckades inte ÖSK komma igen efter ett underläge. Är det Tobias Grahn som ska ge laget tågan tillbaka? Förstå mig rätt när hoppas på följande scenario i premiärmatchen mot Åtvidaberg:



med ett tidigt mål tar Åtvidaberg ledningen, men ÖSK biter ihop, kommer igen och vinner till slut med 3-1




Det vill säga ett matchförlopp vi inte såg röken av under fjolårssäsongen. Då var det ÖSK som oftast tog ledningen och motståndarna som vände.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida