onsdag 19 december 2007

Våran Luxor har pajat

I går kväll hände det som vi väntat på länge. TV:n lade av. Om inte med en suck, så i varje fall med snöfall och total ovilja att visa vare sig Rapport eller Chelsea-Liverpool. Nu blir det att ge sig ut på marknaden och söka en ersättare till våran gamla, relativt trogna, Luxor. Nytt eller begagnat, det är frågan. Nu skulle det passa bra med dom där 3.000:- som Fredrik Reinfeldt lovat oss hyresboende pensionärer, men som han vägrar att släppa ifrån sig. Här är några av de alternativ jag kommer att pröva:

Jag börjar nog med att ta mig till Haga Centrum. På anslagstavlan där brukar det finnas små lappar om saker som folk vill sälja. Där kanske det finns något TV-fynd att nappa på. Nån som köpt nytt, stort, dyrt och platt och vars gamla TV inte är mogen för Mellringe än. Sökte på Gula Sidorna och såg att Ola Hansson fortfarande har rörelse i TV-branschen. Ola känner jag sedan IFK Kumla-tiden. Ola var då aktiv spelare. Han har också gjort ett antal seriematcher i ÖSK-tröjan. När man står i begrepp att investera i en komplicerad mojäng som TV känns det tryggt att konsultera en person man känner och vågar ställa dom korkade frågorna till. Som "går det bra att se Arsenal på den här apparaten?"

Om någon som läser dom här raderna har något råd att ge oss i den här knepiga belägenheten Luxor försatt oss i, så hör av er. Julen närmar sig och en jul utan TV är väl inte att tänka på. Karl Bertil Jonsson kan man ju bara inte missa.

Bengt

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida