tisdag 18 december 2007

Lagtomten Jonken

Läser följande på ÖSK Söder Dam:s hemsida:

" Gårdstomtar har väl alla hört talas om, men visste ni att det finns lagtomtar också? Vår egen lagtomte heter Jonken. Gårdstomtarna ser ju till att allt fungerar på gården, att djuren mår bra, att uthusen är låsta o s v. På samma sätt tar Jonken hand om ÖSK Söders damer. Förutom att han sköter vår fantastiska hemsida på ett ypperligt sätt, så har han koll på allt som vi andra virrpannor i lagledningen inte tänker så mycket på, som ekonomi, material, tvätt, jobb m m.

Att han dessutom gärna bidrar med en alldeles egen humor, har väl knappast gått spårlöst förbi. Det är svårt att inte skratta åt Jonkens skämt, även om det ibland bara beror på att de är "sådär"... Han må kalla sig sportchef, men för brudarna i Söder är han världens bästa lagtomte - och det smäller mycket högre. Grattis, Jonken! Det är svårt att tänka sig en mer värdig "Veckans.."

Frågan är hur ÖSK uppmärksammar en sådan medarbetere ute i periferin i den annars så elitsatsande ÖSK-familjen? Lagtomtens namn är Jonas "Jonken" Ask.

Bengt

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida