tisdag 12 maj 2009

"Delegaten brukar berömma ÖSK för proffsighet"

Har per e-mail emottagit en stycken reaktion på min blog om ÖSKs generande sistaplats i Allsvenskans Fair Play-liga. Detta från en person med god insikt i (men inte ansvarig för) ÖSKs matcharrangemang. Så här skriver han:

"Vad avser matchdelegaten emottages han alltid av en ansvarig person och visas runt på arenan. Han erbjuds alltid en rejäl macka/landgång. Skulle han ( för det är mycket sällan en kvinna) vilja ha mat så får han det. Detta vet jag eftersom jag varit med i "branschen" ett antal år. Så någon enstaka nygräddad bulle är det inte frågan om. Oftast, för att inte säga alltid, får ÖSK beröm av matchdelegaten för sin proffsiga planering och genomförandet av arrangemangen. Det måste vara nånting annat som jag inte har en aning om"

Återstår då bara som förklaring att ÖSK inte visar respekt för motståndaren, att Sixten & Co. på bänken inte iakttar fair play eller att publiken på Behrn Arena uppträder osportsligt. Föreslår att vd Jan Karlsson och hans kollegor på ÖSK-kansliet tar tag i det här problemet. Vi vill vara medlemmar i en klubb som visar respekt för fair play och - det är inte minst viktigt - en seger i Fair Play-ligan ger en extrachans att få komma ut och spela i Europa (UEFA-cupen).

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida