tisdag 17 augusti 2010

Ladan som gav vika

KB, Kumlabladet, har utkommit med sitt sommarnummer, tidningens hittills största satsning vad gäller volym och bredd innehållsmässigt. Naturligtvis återkommer den ständiga lägesrapporten vad gäller Camillas och Björns restaureringsarbete med "huset på höjden i björkhagen"i Sånnersta. Jag har själv åkt förbi och granskat arbetet och tror att Camilla och Björn, när arbetet är klart, har kommunens mest charmanta boendemiljö.

Vid en sådan utflykt till Kumlabladets spridningsområde har jag med egna ögon konstaterat att Vidarssons lada i Sånnersta äntligen lutat färdigt och lagt sig till ro och bildar nu Kumla kommuns största brädhög. Om med hjälp av extern hand- och maskinkraft eller av en vindpust av kulingstyrka vet jag inte. Något för Kumlabladet att utforska?

Kumla kommun har investerat i ytterligare en konstgräsplan, nu vid Vialundsskolan. När är det fotbollsplanens i Torp tur att få konstgräs? Då gäller det förstås att man först hittar "planen som försvann" ( enligt ett tidigare reportage i tidningen)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida