torsdag 13 augusti 2009

Andreasson inget för ÖSK

Fotbollsdomaren Åke Andreasson från Stenungsund och Örebro Sportklubb trivs inte ihop. I varje fall trivs inte ÖSK med Andreasson och förmodligen är Andressons känslor för ÖSK likartade. Därför borde domartillsättarna på Svenska Fotbollsförbundet se till att de två aldrig möts. Domartillsättarna känner väl till i varje fall ÖSKs känslor för Andreasson eftersom ÖSK, enligt uppgift, begärt att få slippa honom. För allas bästa.



Andreasson har dömt ÖSK-matcher vid tre tillfällen i år. Han började med att i den allsvenska premiären skänka Djurgården en straffspark sedan DIF-aren Oremo sparkat ÖSK:s Almebäck på hälen. Straffsparken ledde till att Djurgården gjorde mål och vann matchen.



Andreasson och ÖSK möttes igen på Strömvallen i Gävle när hemmalaget slog ÖSK med 2-0. Förlusten hade inget med Andreasson flöjtande att göra. Det må ÖSK erkänna. Möjligen kände man olust inför återseendet efter matchen mot Djurgården.



I läget 1-1 mellan Halmstads BK och ÖSK på Örjans Vall sprintade nyinsatte Marcus Astwald genom HBK-försvaret, nådde bollen före målvakten eftersom denne tvekade. När Marcus själv skulle passera målvakten fälldes han av målvaktens armar. Domaren fann ingen anledning att signalera för straffspark. Obegripligt, eller kanske begriplig eftersom domaren var Åke Andreasson från Stenungsund.



Det sägs att när ÖSK på måndag återigen ska möta Djurgården har de som sköter domartillsättningen beordrat Åke Andreasson från Stenungsund att bege sig till Behrn Arena i Örebro. Trots ÖSKs vädjanden.



"Vinner vi mot Djurgården trots att Andreasson är domare är det en bragd av grabbarna" Det är väl ändå att ta i. Eller...

2 kommentarer:

Klockan 26 augusti 2009 kl. 02:20 , Blogger Queenhigh sa...

Vem älskar Åke? Han är ju en katastrof som fotbollsdomare!

 
Klockan 28 augusti 2009 kl. 05:54 , Blogger Bengt sa...

Men han var ändå ganska bra i matchen mot Djurgården. Det kan vi väl vara ense om

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida