onsdag 24 oktober 2007

ÖSK-minne 3 - Garden Partyt för Tottenham

I ÖSK-minne 2 gjorde jag ett tidsmässigt skutt på 35 år. Idag blir skuttet betydligt kortare, nämligen cirka två timmar. För ungefär två timmar efter det att Gabriel Zahiu presenterat sig med sitt vidunderliga volleyskott inbjöd vi de besegrade Tottenhamspelarna till ett Garden Party, arrangerat speciellt för våra gäster.

Det påkostade Garden Partyt hade vi förlagt till en grönyta mellan Eyrabadet och Lingplanen. Vi hade lagt stor möda på att göra det så attraktivt och brittiskt som möjligt. Det brittiska inslaget bestod då framförallt i backvis med öl, som vi hört ska gillas av engelska fotbollsspelare.

Tottenhams spelarbuss körde fram till entrén till Garden Partyt. Tio minuter senare var såväl bussen som de engelska proffsen borta, på väg till förläggningen i Västerås. Av de tio minuterna användes åtta minuter till att hastigt slafsa i sig de grillade delikatesserna och två minuter till att lyfta in de många ölbackarna i bussen.

Kvar på platsen fanns ett gäng snopna ÖSK-spelare och -ledare. Men det kanske var mer uppsluppet i bussen med distination Västerås.

Bengt

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida