måndag 19 maj 2008

Magert, Alexander!

Som medlem i ÖSK Fotboll har man diverse medlemsförmåner. Man går till exempel kostnadsfritt in på träningsmatcherna, man får entrébiljett till valfri allsvensk match och man får den förnämliga medlemstidningen ÖSK-aren två gånger om året.

Till denna säsong tillkom en förmån som jag såg fram emot, nämligen att jag som medlem efter varje seriematch får en matchanlys från den allra innersta cirkeln, signerad assisterande tränaren Alexander Axén. Anledningen till att jag emotsåg den förmånen med stora förväntningar var det rykte Alexander hade som rättfram och orädd fotbollstyckare. Men av den rättframheten och oräddheten har inte synts ett spår i de analyser signerade Axén som jag och alla andra medlemmar fått. Herreminskapare vilka meninglösheter den gode Alexander Axén släppt ifrån sig. Det var väl ändå inte meningen att vi skulle få upprepat det vi tidigare som åskådare sett eller som mediakonsument fått ta del av.

Inte ett kritiskt ord mot någon spelare. Vi får exempelvis ingen information om hur tränarna ser på Porokaras relativa misslyckande. Eller omvänt; man kanske är nöjda med Porokara, i vilket fall det vore intressant att få det bekräftat och varför de i så fall är nöjda. Hur vill man kommentera den oerhörda brist på offervilja som mittbackarna visade vid åtminstone två av de mål som Gais gjorde i vårepilogen. Är Sixten och Alexander nöjda med Peter Westmans insats i målet? Det får vi inte veta i en analys, där väl avsikten varit att ge oss medlemmar litet mer inside informations än vad som ges i media. Skärpning Alexander eller lägg ner den urvattnade analysskiten! Ditt rykte som rättfram och orädd fotbollstyckare har tagit stor skada.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida