tisdag 7 april 2009

Brändh glömde följdfrågan

Fighten mellan Tingsryd och Örebro om en plats i hockeyns Allsvenska är fabulöst jämnt. Inför den tionde och sista omgången leder Tingsryd, men bara med ett mer gjort mål men i övrigt med samma poäng och samma målskillnad som Örebro. I den sista och avgörande omgången på torsdag möter Örebro Huddinge hemma medan Tingsryd tar sig an Asplöven på bortais.

Inget av de två motståndarlagen har mer än äran att spela för,men känner nog det ansvar det medför att vara en betydelsefull del i avgörandet. Frågan är bara hur stor motivationen är hos två besvikna lag? Enligt Henrik Brändhs intervju med Örebro HKs ordförande Mikael Fahlander skall denne, Fahlander alltså, se till att Asplöven är motiverade. Hur detta motiverande ska gå till gavs inget svar på och Henrik Brändh glömde högaktningsfullt den följdfrågan. Har Henrik glömt journalistikens ABC eller låter han med vilje läsaren spekulera kring svaret.

Kan nog tänka mig att många läsare drar den slutsatsen att Fahlander "ser till att Asplöven är motiverade" med någon form av ekonomisk premiering. Varför inte någon form av "bonus" för nedlagt maximal möda. För att den insatsen ska ge återbäring gäller förstås att Örebro vinner mot Huddinge. Som någon Fahlander-kopia i Tingsryd kanske sett till är maximalt motiverade.

Det hade varit mycket bättre att Henrik Brändh ställt den självklara följdfrågan så vi slapp spekulerandet. Han kanske trots allt gjorde det, men glömde att redovisa svaret i sin artikel.

Men spännande blir det



0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida