söndag 28 mars 2010

ÖSK är varnat

ÖSK är synnerligen effektivt förvarnat; Mjällby är ingen vanlig nykomling. Att Mjällby skulle vara svårfjällat hemma på egna arenan hade man på känn, men att "di gule från Listerlandet" skulle klara av att göra en totalt jämn match mot de svenska mästarna, AIK, var en överraskning. Dessutom har två av lagets spelare, återvändaren ( till Blekinge) Tobias Grahn och måltjuven Marcus Ekenberg varit två av de mest uppmärksammade spelarna i inledningen av årets allsvenska.

Ekenberg gjorde hat tric mot Gais, laget som i premiären spelade jämnt med ÖSK-besegrarna Malmö FF och Tobias Grahn har levt upp till epitetet "allsvenskans bästa värvning". Så nog vet ÖSK att man i morgon möter ett lag med kapacitet att ta poäng av alla lag i Allsvenskan- såväl hemma som borta

Det som talar för ÖSK i morgon är revanchlusten efter det relativa debaclet i Malmö och den större vanan att lira på konstgräs. Finns dessutom Paulinho med i hemmalaget och visar att han behållit formen och standarden från tidigare allsvenska sejourer så talar mycket för att ÖSK tar sin andra fullpoängare mot årets nykomlingar.







0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida