tisdag 7 september 2010

Målning med fördröjning

"Det var i maj när göken gol" som det kom en skrivelse från hyresvärden, Örebrobostäder. Nu skulle det bli målning av. Av staket, skärmväggar, fasader m m . Det hela skulle starta med att ÖBO-personal skulle komma och såga ner häckplanteringar och andra hinder för att målarna skulle utföra sitt jobb på ett bra sätt.

Dessutom, och det var viktigt, att "om du har egna växter som sitter mot sådana ytor får du åtgärda det själv så vi kommer åt att måla"

Visst hade vi sådana växt- och blomsterarrangemang som det tydligen var bråttom att åtgärda. Inte helt lätt med växter som krampaktigt trycker sig fast med sina sugfötter på väggar och staket. Skyndsamt skulle det ske också, eftersom målarna närsomhelst kunde klampa in. Enligt skrivelsen skulle vi räkna med att det "klampet" skulle inträffa i "mitten av vecka 17", som väl är just i början av den månad då göken gal.

Vi är nu inne i vecka 36 och fortfarande har vi inte sett röken av vare sig häckröjare eller målare. Och någon ny skrivelse med förklaring har vi inte sett till men en rekognoseringspromenad har gett vid handen att röjare och målare är på gång. Äntligen. Till Lucia har vi dom nog här.

Och göken har flyttat söderut för flera veckor sedan.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida