lördag 13 oktober 2007

Hemsidor vi håller koll på

Internet har inneburit att vi numer med lätthet håller koll på vad våra och barn och barnbarn håller på med. I varje fall när det gäller idrottsliga aktiviteter av olika slag. Se här bara:

Sonen Jens är sedan många år tillbaka verksam inom Västra Frölunda IF Fotboll. Under representationslagets Allsvenska- och Superettanperiod var han klubbens tipselittränare. Sedan laget försvann ner i div 1 och därmed tappade de intäkter som finansierade tipselitverksamheten har han varit klubbens ungdomsansvarige

I Västra Frölunda IF:s 15 -årslag lirar sonsonen Viktor med framgång. Han är ganska regelmässigt med i de sammandragningar som sker i Göteborgs Fotbollförbunds regi för de främsta i åldersgruppen.

Jens och Viktors förehavanden följer vi på Västra Frölundas hemsida www.vastrafrolunda.com
med stort intresse.

Sondottern Nora har spolat fotbollen och ägnar sig åt handboll i den framgångsrika göteborgsklubben Önnereds HK, med ett damlag i vår högsta serie. Där spelar inte 12-åriga Nora utan vi får följa hennes aktiviteter på Önnereds hemsida www.onneredshk.se och klicka vidare till F12:s hemsida.
Nora har, vad hennes pappa beskriver, "en mäktig vänsterslägga"

Vår dotter Åsa är tränare och coach för ÖSK Söders Damlag. Laget vann i stor stil div 3 Örebro Län och får nästa år spela i div. 2, som är en förbundsserie två steg från Damallsvenskan. Kanske ÖSK någon gång i framtiden blir främst i stan även på damsidan. Åsas sambo Jonas Ask är lagledare och därtill ansvarig för skötseln av lagets förnämliga hemsida www.laget.se/soderdam.

ÖSKs göranden och låtanden kan vi följa på www.orebro-sk.se och genom den interninformation som ges när Lunchtolvan samlas på onsdagarna. Lunchtolvans verksamhet finns beskriven i ett tidigare inlägg.

Så visst håller vi oss informerade.

Kerstin o Bengt

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida