torsdag 29 maj 2008

Ingen designkänsla i Lekebergs IF

Västernärkesföreningarna Tånged och Hidinge har slagit ihop sina påsar och blivit Lekebergs IF med Vretalunds idrottsplats som hemmaarena. Det nykomponerade laget spelar i division fem där man spelat ett antal omgångar. Den festliga invigningen av den nya föreningen skedde dock i onsdags då Örebro SK kom på besök för att spela en match i distriktets egen Folksam Cup.

ÖSK vann med ytterst knapp marginal, men det är inte detta som jag tänkte kommentera, Den ny föreningen, Lekebergs IF, har en nykomponerad matchdress. En elegant sådan för övrigt. Svarta byxor, svart tröja med inslag av rött. Men fanns det ingen med designkänsla i klubben som förstod att man inte skulle välja gula siffror på ryggen. Med röda siffror hade matchdräkten varit fulländad. Kanske också röda strumpor hade gett en extra touch av elegans.

Jag är väl medveten om att det viktigaste med siffrorna på ryggen är att de ska vara väl synliga. Men med samma klarröda färg som inslagen på tröjans framsida hade det inte varit något problem med synligheten

Tänk om, Bengt Torége och kompani i Lekebergs IF!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida