måndag 26 maj 2008

Årets ledare finns i ÖSK Söder Dam

Sportjournalisterns Klubb i Örebro skall utse årets idrottsledare. Det är en utnämning man gör varje år. Vinnaren premieras med ett stipendium på ett antal tusenlappar. Sportjournalisterna vill att klubbarna inom distriktet kommer med förslag på kandidater till "Årets idrottsledare.

Jag förutsätter att ÖSK Söder Dam ger Journalistklubben information om Jonas " Jonken" Asks imponerade arbete i klubben. Ni vet vad som menas med en "allt i allo" - just en sådan är "Jonken". Som om det inte räcker med att vara lagledare med allt arbete det av tradition innebär, i varje fall i en liten klubb med extremt små ekonomiska resurser, sköter han tvätten av matchdresserna för klubbens två lag, han drar in sponsorpengar och han sitter i vändkorset och upp entréavgifterna. När jag var åskådare vid lagets senaste match förklarade matchspeakerna att "vinsterna till matchens lirare i de båda lagen är skänkt av Jonas Ask".

Låt Sportjournalisternas ordförande Pelle Jacobsson få veta att det finns en värdig kandidat till "Årets ledare" i ÖSK Söder Dam.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida