måndag 2 februari 2009

Sjukt!

Det var mycket som var sjukt i John "Gårdvaren" Alvbåges blogg i dagens Nerikes Allehanda.

Det var t ex sjukt kul att Anttonen fick göra sin landslagsdebut. Den gode John var desssutom sjukt seg av hemlängtan, men slapp i motsats till spelare från Kalmar FF att dra vidare till spanska La Manga för träningsläger, vilket, enligt John, måste ha varit sjukt tungt. Krya på dej, John!

Ett stycke i Johns blogg som roade mig var detta:

"En liten och knubbig kille med alltför små t-shirts på sig hela tiden från Aftonbladet hade varit sjukt kritisk till det dåliga landslag som Lagerbäck/Andersson skickat till USA. Därför var det kul att vi vann mot Mexico, eftersom han hade tippat att vi skulle torska med tvåsiffrigt. Men varför lägga energi på dessa tomtenissar, dom gör trots allt bara sitt jobb"

Varför inte tala om, John, att den sjukt kritiske lille knubbisen heter Robert Laul och är av Sportbladet upphöjd till fotbollsexpert fast han egentligen bara är en tomtenisse som inte ens "gör sitt jobb".
Antingen var han övertygad om att Sverige skulle få tvåsiffrigt däng av såväl USA som Mexico, i vilket fall han bevisade sin inkompetens som fotbollsexpert. Eller också utnyttjade han sin expertroll, som vi fotbollsintresserade av olika grader skall sätta sin tro till, till att förleda oss inse att vi nog gjorde bäst i att se fram emot tvåsiffriga nederlag. I första fallet gjorde han inte sitt jobb, därför att han inte var kompentent att gör det jobbet. I andra fallet genom att han, mot bättre vetande, lurade i oss att ett svenskt fotbollslandslag stod inför ett fiasko av aldrig tidigare skådat slag. Vi kräver bättre av en medarbetare i Sveriges största sporttidning, Sportbladet.

Det där med för små t-shirts var sannolikt, även det, ett utslag av dåligt omdöme. Ett sjukt dåligt omdöme.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida